Maximaal aantal foto’s per dag?

Het aantal foto’s dat we op een dag kunnen maken is afhankelijk van een aantal factoren. Wij hebben graag eerst telefonisch contact om daarna een goede inschatting te kunnen maken. Een aantal belangrijke factoren:
  1. Een goede voorbereiding; heeft u alle producten fotoklaar en heeft u genoeg mensen voor een vlotte aan- en afvoer van de producten.
  2. De afmetingen / het soort producten; Veelal fotograferen we kleine artikelen sneller dat artikelen met grote afmetingen.
  3. Stylingcomponent; Een enkel item fotografeert sneller dat meerdere items bij elkaar in 1 frame, producten die extra styling behoeven zoals textiel zorgt dat er extra tijd nodig is in de positionering.
  4. Aantal soorten producten; Wanneer we een hele dag 1 soort producten fotograferen, kunnen we heel de dag dezelfde studiosetup gebruiken. Op deze manier kunnen we meer foto’s maken dan wanneer we de studio setup een aantal keer moeten aanpassen.
  5. Kritisch, of TE kritisch; Alle foto’s worden direct op een computerscherm getoond, zodoende kunt u direct de positionering beoordelen. Kritisch is goed, maar wanneer u TE kritisch bent kan het zijn dat er meerdere foto’s gemaakt moeten worden tot u tevreden bent. Wij maken foto's zo vaak opnieuw als u nodig acht, echter kunnen we op deze manier aan het eind van de dag minder foto's opleveren.