Geachte Heer/Mevrouw,Hartelijk dank voor het vertrouwen, we gaan er een mooie opdracht van maken. Om de fotoshoot straks zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en het mooist haalbare resultaat te behalen, brengen we graag onderstaande punten extra onder de aandacht.
Voorbeeldfoto’s:U doet er goed aan om beeldmateriaal met ons te delen van wat u mooi vindt. Dat geld voor zowel de positionering van artikelen als voor de nabewerking.
Briefing:Of u nu bij de shoot aanwezig bent of niet, u doet er goed aan om iets in een Excel/Word document te zetten, dit geeft extra handvatten tijdens de shoot maar kan bij u voorafgaand aan de shoot ook tot nieuwe inzichten leiden.
Fotoklaar:Het is aan te raden om de producten in een dusdanige staat te brengen dat deze efficiënt na elkaar gefotografeerd kunnen worden. Kleding dient vrijwel kreukvrij te zijn, producten moeten schoon zijn en  producten dienen geassembleerd te zijn waar van toepassing.
Logische volgorde:Stel u heeft twee soorten producten, de ene helft moet van bovenaf en de andere helft recht van voren gefotografeerd worden. Dan is het prettig als u de twee soorten productgroepen apart verpakt, dat scheelt tijdens het fotograferen veel uitzoekwerk.
 Uiteraard kunt u voorafgaand en tijdens de shoot rekenen op onze adviezen en ervaring. Hoe de optimale voorbereiding te treffen, maar ook hoe bepaalde artikelen te positioneren obv foto’s die we in het verleden voor verschillende klanten gemaakt hebben.Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Met vriendelijke groet,Het Uw-Productfotograaf team contact@uw-productfotograaf.nl 085- 48 32 761 Het Uw-Productfotograaf team